Mikä nimeksi Hyrylän palvelukeskukselle?

11.01.2022

Hyrylän keskustaan alkaa tämän vuoden aikana rakentua uusi liike- ja palvelukeskus, johon on suunniteltu sijoitettavaksi kunnan palveluita, Prisma ja pienempiä liiketiloja. Kunnan palveluita ovat lasten- ja perheiden tila, useita asiakaspalveluja, kokouskeskus ja kunnan useiden työyksiköiden toimistotilat.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, sanotaan, mutta palvelukeskuksella ei vielä ole kutsumanimeä lainkaan. Ehdota sinä nimeä tulevalle Hyrylän maamerkille!

Nakkaa nimiehdotuksesi ja osallistu samalla arvontaan

Keräämme ehdotuksia palvelukeskuksen nimeksi 10.1.–6.2.2022 osoitteessa https://app.innoduel.com/app/arena?pid=11139&sid=a49efe14d8bc . Pelillisessä verkkokyselyssä näet ensin muiden ehdotuksia, joita voit kannattaa tai hylätä. Oman nimiehdotuksesi voit antaa pelin aikana tai lopuksi. Voit jättää useampia ehdotuksia. Ne lisätään mukaan peliin. Hyvä nimi on tarkoituksenmukainen, helppokäyttöinen, selkeä ja ymmärrettävää kieltä. Hyvän tavan vastaisia tai elossa oleviin henkilöihin viittaavia nimiä ei tule käyttää. Nimiehdotuksia voi lisäksi jättää kirjastoissa ja TuusInfon pisteissä paperisella lomakkeella.

Tuusulan kunnan, HOK-Elannon ja hankkeen toteuttajan edustajista koostuva raati valitsee parhaat ehdotukset helmikuussa 2022. Palvelukeskuksen lopullinen nimi voi poiketa nimiehdotuksista.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lahjakortteja HOK-Elannon toimipisteisiin ja Tuusula-aiheisia tuotepalkintoja.

Ohjeita nimiehdotusten ideointiin

  • Nimen on oltava tarkoituksenmukainen, helppokäyttöinen ja täytettävä vaatimukset asiallisesta, selkeästä ja ymmärrettävästä kielestä.
  • Hyvä nimi on helppo muistaa, kirjoittaa, taivuttaa ja ääntää.
  • Hyvä virallinen nimi kertoo selvästi kohteestaan, on lyhyt, asiallinen ja ymmärrettävä
  • Elossa oleviin henkilöihin viittaavia nimiä ei tule käyttää.

 

Järjestäjä ei sitoudu valitsemaan kohteen nimeksi kilpailusta saatua nimiehdotusta ja pidättää oikeuden suunnitella kohteen lopullinen nimi hyödyntämällä ja muokkaamalla kilpailuun lähetettyjä nimiehdotuksia.

 

Jätä nimiehdotuksesi tästä https://app.innoduel.com/app/arena?pid=11139&sid=a49efe14d8bc

Arvonta ja säännöt https://q.surveypal.com/Nimiehdotusarvonta/0

 

Lisätiedot

kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen, 040 314 2012, asko.honkanen@tuusula.fi

 

Takaisin