Anna äänesi parhaille ideoille osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä 6.2. mennessä

03.02.2022 klo 08.45

Kaikilla 12 vuotta täyttäneillä tuusulalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa äänestämällä, mitkä mielestään parhaat ehdotukset toteutetaan tänä vuonna. Osallistuvan budjetoinnin äänestysaika jatkuu sunnuntaihin 6.2. saakka. Äänestystulokset julkistetaan 8.2.

Valitse sinulle sopivin äänestystapa

Valittavana on useampi äänestysmuoto, joista voit valita sinulle sopivimman. Voit äänestää vain yhtä sinulle mieluisinta tai vaihtoehtoisesti useampaakin ehdotusta niin monella alueella kuin haluat. Kaiken kaikkiaan äänestyksessä menestyville ja toteutettaville ehdotuksille on varattu tälle vuodelle 100 000 euroa. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 6.2. puolille öin saakka.

Anna äänesi parhaille ideoille ja valitse itsellesi sopivin äänestystapa: 

  • Sähköisesti: osallistu.tuusula.fi
    • Sähköinen äänestäminen edellyttää tunnistautumista. Oppilaat käyttävät Wilma-tunnuksiaan.

Muista antamiesi äänien vahvistus!
Kun olet tehnyt sähköisessä äänestyksessä valintasi annettavista äänistä, muista myös vahvistaa ne VAHVISTA-painikkeella. Vahvistamattomat äänet eivät kirjaudu mukaan äänestykseen.

Äänestettävät ehdotukset

Äänestettävänä Tuusulan osallistuvan budjetoinnin vuoden 2022 kierroksella on ennätykselliset 188 erilaista ehdotusta, jotka nivoutuvat niin liikuntaan, luontoon, harrastuksiin, liikenteeseen, kulttuuriin kuin yhteisöllisyyteenkin. Noin kolmasosa ehdotuksista koskee koko Tuusulaa ja muut jakautuvat Jokelan, Kellokosken, Hyrylän, Riihikallion ja Etelä-Tuusulan kylien alueiden kesken.

Äänestettävät ehdotukset löydät Tuusulan osallistumisalustalta osallistu.tuusula.fi tai alkuvuonna Tuusulan asukaslehden välissä jaetusta Osallistumisen taidetta -liitteestä. 

Lisätiedot ja ohjeet äänestämiseen:
yhteisömanageri Katja Repo, katja.repo@tuusula.fi, p. 040 314 3048

Takaisin