Rykmentinportissa taas yritystonttikauppa: tuusulalainen Recset tulee alueelle

15.02.2022 klo 11.00

Rakentamisen palveluita tuottava Recset Oy sijoittaa toimitilansa Rykmentinportin uudelle yritysalueelle. Nyt yrityksellä on tiloja sekä Tuusulassa että Kouvolassa. Maanrakennus-, maansiirto- ja talonrakennusaloilla toimiva Recset rakentaa 7735 neliön tontille toimistorakennuksen ja hallitilaa.  

Rykmentinporttiin on syntymässä merkittävä rakennusalan keskittymä. Hienoa, että myös paikallinen voimakkaassa kasvussa oleva yrityssijoittuu alueellesanoo elinvoimajohtaja Kristiina Salo. 

Recsetin investointi osoittaa, että Tuusula on loistava tukikohta rakennusalan yrityksille. Läheltä löytyy paljon alan koulutusta ja osaajia,kertoo yritysasiamies Toni Popovic. 

Rakentaminen Rykmentinportin yritystonteilla voi alkaa vuonna 2023. Ensin alueelle rakennetaan kunnallistekniikka ja liittymät tonteille. 

Sijainti ratkaisi 

– Uusi toimitilammesijaitsee hyvällä paikalla pääväylien leikkauspisteessä ja rakentamisen keskipisteessä, kertoo toimitusjohtaja Mika Kari Recsetistä.Yrityksen käyntikortiksi rakentuvassa toimitilassa huomioidaan kaikki nykyaikaiset vihreät arvot rakentamisessa ja energiankulutuksessa. 

Päättyneellä tilikaudella Recsetin liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa. Toimitusjohtaja Kari arvioiyhtiön uuden rakennusliiketoiminnan kasvattavan liikevaihtoa 35 miljoonalla eurolla ja kokonaisliikevaihdon 50 miljoonaan euroon vuonna 2022. 

– Yrityksemme on voimakkaassa kasvussa.Uudet toimitilamme suunnitellaan erittäin viihtyisäksi työpaikaksi kasvavalle henkilöstömäärälle. Tulevaisuudessa tulemme työllistämään useita satoja henkilöitä ja kasvamaan kannattavasti palkkaamalla alansa huippuosaajia nykyisten lisäksi.  

Kiinnostus Rykmentinporttiin kovaa 

Rykmentinportin yritysalueen ensimmäisen vaiheen kuusi tonttia avattiin myyntiin syyskuusta 2021. Nyt solmittu tonttikauppa on alueen toinen. Popovic kertoo, että Rykmentinportin tontteihin on kohdistunut erittäin paljon kiinnostusta 

Neuvotteluja käydään kaikista jäljellä olevasta neljästä tontista. 

Rykmentinportin toisessa vaiheessa kunnallistekniikka rakennetaan Tuusulan itäväylän itäpuolelle, jonne on kaavoitettu yhteensä noin 40 000 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta kolmelle tontille. Nämä yritystontit tulevat seuraavaksi myyntiin. Tänä vuonna käynnistyy myös Rykmentinportin työpaikka-alueen laajennuksen suunnittelu. 

Keravan ja Vantaan rajalla sijaitseva, Tuusulan uusi yritystoiminnan keskittymä Rykmentinportti tarjoaa harvinaisen yhdistelmän tilavia tontteja lähellä pääkaupunkiseutua, vartin etäisyydellä lentokentästä ja alle puolen tunnin päässä Vuosaaren satamasta. Yhteydet maailmalle tekevät alueesta erinomaisen kansainväliseen liiketoimintaan. Alueelle on nyt kaavoitettu rakennusoikeutta yhteensä 135 000 kerrosneliömetriä. Tilavien tonttien rakennusoikeus on jopa 40 000 kerrosneliömetriä. Ensi vaiheessa kunta myy Rykmentinportista kuusi yritystonttia.rykmentinportti.fi 

 

Lisätiedot 

elinvoimajohtaja Kristiina Salo, Tuusulan kunta, 040 314 3019, kristiina.salo@tuusula.fi   

toimitusjohtaja Mika Kari, Recset Oy, 0400 662 712, mika.kari@recset.fi 

Takaisin