Tuusulan uudet asukaslähettiläät aloittavat toimintansa

18.02.2022 klo 09.00

Tämän vuoden Tuusulan asukaslähettiläinä aloittaa 27 asukasta, jotka ovat valmiita kertomaan heille rakkaasta Tuusulasta omista näkökulmistaan. Asukaslähettilään tehtävästä kiinnostuneita haettiin alkuvuonna avoimella haulla. Valitut ovat saaneet tiedon valinnastaan 17.2.2022. 

Osa vuoden 2022 asukaslähettiläistä on entuudestaan tuttuja ja osa puolestaan on uusia innokkaita asukkaita, jotka haluavat tuoda Tuusulasta esiin heidän mielestään tutustumisen arvoisia paikkoja ja tapahtumia. Asukaslähettiläät viestivät omissa sosiaalisen median kanavissaan elämästä Tuusulassa ja sen tarjoamista toimintamahdollisuuksista samalla saaden itsekin uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia tutustua paikallisiin kohteisiin ja uusiin ihmisiin.  

Asukaslähettiläät toimivat vapaaehtoisina ja he tulevat saamaan tehtäväänsä perehdytyksen. Myös aikaisempien vuosien asukaslähettiläiden vertaistuki ja kokemukset ovat uusien lähettiläiden tukena kunnan osallisuuden ja viestinnän edustajien lisäksi. Ensimmäinen yhteinen kokoontuminen on tuloillaan maaliskuun puolessa välissä, jonka jälkeen myös uusien lähettiläiden näkyminen sosiaalisessa mediassa alkaa. 
 
Lähettiläät viestivät omilla profiileillaan eri sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #tuusulove ja #tuusulanlähettiläät. Seuraa asukaslähettiläitä some-kanavissa! 

Lisätiedot: 
yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048,
katja.repo@tuusula.fi 
viestintäpäällikkö Paula Miettinen, 040314 2004,paula.miettinen@tuusula.fi 

 
Tuusulan kunnan tavoitteena on luoda yhdessä tekemisen ja kumppanuuden kulttuuria asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Yksi keino siihen on lähettiläsohjelma, johon haetaan vuosittain asukaslähettiläitä jakamaan kokemuksiaan ja vinkkejään Tuusulasta.  

Takaisin