Hyrylän palvelukeskuksen nimeksi yli 900 ehdotusta

28.02.2022 klo 10.35

Hyrylän keskustaan tämän vuoden aikana rakentuvalle uudelle liike- ja palvelukeskukselle etsittiin ehdotuksia nimeksi 10.1.– 6.2.2022. Verkkokyselyssä ehdotuksia nimeksi saatiin 867 ja ääniä ehdotuksille annettiin yli 17 600 kappaletta. Pelillisessä verkkokyselyssä osallistuja näki ensin muiden ehdotuksia, joita saattoi kannattaa tai hylätä, ja sitten lisätä oman ehdotuksensa. Nimiehdotuksia oli mahdollista jättää myös kirjastoissa ja Tuusinfon palvelupisteissä paperisella lomakkeella. Niistä nimiehdotuksia kertyi 50 kpl. Lämmin kiitos kaikille niille sadoille, jotka jättivät ehdotuksensa nimikisaan!

Raati ruotii ehdotukset lähiviikkojen aikana

Seuraavaksi Tuusulan kunnan, HOK-Elannon ja hankkeen toteuttajan edustajista koostuva raati arvioi ehdotukset. Raati voi päättää palvelukeskuksen nimen myös hyödyntämällä ja muokkaamalla lähetettyjä nimiehdotuksia. Kun arviointi on tehty ja palvelukeskukselle on päätetty nimi, tiedotetaan päätöksestä ja yleisön suosikeista.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin lahjakortteja HOK-Elannon toimipisteisiin ja Tuusula-aiheisia tuotepalkintoja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Nykyisen Hyrylän torin alueelle sijoittuvaan palvelukeskukseen on suunniteltu sijoitettavaksi kunnan palveluita, Prisma ja pienempiä liiketiloja. Kunnan palveluita ovat lasten- ja perheiden tila, useita asiakaspalveluja, kokouskeskus ja kunnan useiden työyksiköiden toimistotilat.

 

Lisätiedot

kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen, 040 314 2012, asko.honkanen@tuusula.fi

Takaisin