Tuusula palkkaa kesätaiteilijan tekemään taiteellista työtä

28.02.2022 klo 17.45

Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut hakee kesätaiteilijaa kesä- ja heinäkuuksi 2022. Kahden kuukauden mittaiseen kesäpestiin palkataan nuori taiteilija tai taideopiskelija tekemään omaa taiteellista työtään.

Kesätaiteilijan työskentely voi olla yhteisöllistä, tapahtumallista, performatiivista tai prosessimaista taidetta. Palkattavan taiteilijan työskentely näkyy tuusulalaisille, ja he pääsevät osallistumaan siihen.

Hakija esittää hakemuksen yhteydessä alustavan työsuunnitelman siitä, mitä haluaa kesätaiteilijana toteuttaa. Työjakson tarkemmat työtehtävät muotoutuvat taiteilijan ideoiden ja menetelmien mukaan keskustelussa työnantajan kanssa.

Kesätaiteilija työskentelee kulttuurituottajien tiimissä osana kulttuuripalveluiden työyhteisöä. Kuukausipalkan lisäksi käytössä on työyhteisön tuki ja osaaminen, pieni tuotantobudjetti ja normaalit toimistotyövälineet. Työtilana kesätaiteilija voi halutessaan käyttää huonetta kunnantalolla. Työaika, palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa museo- ja kulttuuritoimenjohtaja Ulla Kinnunen, p. 040-314 3456.

Viimeinen hakupäivä on 13.3.2022.
Hakuohjeet: www.tuusula.fi/tyopaikat (-->Sivistystoimialueen avoimet työpaikat)

Takaisin