Avustukset yhdistyksille ja järjestöille vuonna 2022 haettavissa 30.4. mennessä

28.04.2022 klo 08.30

Tiedote on julkaistu alun perin 21.3.2022. 

Yleishyödylliset yhdistykset ja eläkeläisjärjestöt

Kunnanhallitus myöntää vuosittain toiminta-avustusta toiminnan tukemiseen Keski-Uudellamaalla toimiville rekisteröidyille tuusulalaisille yleishyödyllisille seuroille ja yhdistyksille sekä eläkeläisjärjestöille, joiden toiminta kohdistuu Tuusulaan ja tuusulalaisiin. Avustusmäärärahaa on jaettavissa tänä vuonna yleishyödyllisille seuroille ja yhdistyksille 15 000 € sekä eläkeläisjärjestöille 15 000 €. 

Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yhdistykset

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta myöntää avustusta rekisteröityjen, voittoa tuottamattomien järjestöjen ja muiden yhteisöjen toiminnan tukemiseen. Toiminnan tulee kohdistua tuusulalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Ensisijaisesti avustuksia myönnetään syrjäytymisen ehkäisyyn, osallisuuden edistämiseen, yhteisöllisyyden edistämiseen, toimintakyvyn tukemiseen, koronasta selviytymiseen ja elpymiseen kohdistuviin toimenpiteisiin, ikääntyneiden kotona asumisen tukemiseen ja kohtaamisiin sekä yhdistysten väliseen yhteistyöhön esim. eri-ikäisten kohtaamisen edistämiseksi. Avustusmäärärahaa on jaettavissa tänä vuonna 20 000 €.

Hakuohjeet

Avustuksia haetaan sähköisesti 30.4.2022 mennessä. Lisätiedot ja hakulomake löytyvät kunnan verkkosivuilta www.tuusula.fi/avustukset. Tutustu huolellisesti ohjeisiin ennen hakemuksen jättämistä.

16.3.2022 Tuusulan kunnanhallitus

 

Takaisin