Asukaslehden uusin numero ilmestyy 2.4. – välissä Tuusula rakentaa 2022–2023 -liite 

01.04.2022 klo 11.00

Tuusulan kunnan asukaslehden uusin numero 2/2022 ilmestyy lauantaina 2.4.2022 ja sen jakelu aloitetaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Osalla alueista jakelu tapahtuu osin vielä keskiviikkona 6.4.2022. Asukaslehden välissä jaetaan Tuusula rakentaa 2022–2023 -liite. Lehti ja liite ovat luettavissa myös sähköisessä muodossa.  

Asukaslehdentuoreimmassa numerossa tutustutaan muun muassa vuonna 2021 hyväksyttyyn uuteen kuntastrategiaan, otetaan katsauksia asukkaiden osallistumismahdollisuuksiin, tutustutaan Jokelan ja Kellokosken mielikuvakyselyiden keskeisimpiin tuloksiin ja kuulostellaan, mitä kaikkea kaksivuotinen esiopetus tuokaan tullessaan kokeilupäiväkotiemme arkeen. Yrityksistä on esittelyssä tällä kertaa Ruoto, joka on kalastukseen, metsästykseen, veneilyyn ja muuhun eräilyyn keskittynyt erikoisliike Tuusulassa.  

Asukaslehden välissä jaettavassa Tuusula rakentaa 2022–2023 -liitteessä otetaan puolestaan katsauksia Tuusulan kunnan kasvun ja ympäristön palvelukokonaisuuden asioihin kuten kaavoitus- ja rakennushankkeisiin. Tutustu verkossa Tuusula rakentaa 2022–2023 -liitteeseen.  

Asukaslehdet luettavissa myös sähköisesti 

Asukaslehdet ja sen liitteet julkaistaan myös sähköisessä (Pdf) muodossa, ne ovat luettavissa osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti. 

Jos lehdet eivät tule perille 

Jos huhtikuun alussa julkaistava asukaslehti ja sen välissä jaettava Tuusula rakentaa -liite eivät löydä perille postilaatikkoosi, voit noutaa omat painetut kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta. TuusInfon yhteystiedot löydät alta Palautetta ja juttuideoita -kohdasta.   
 
Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella. 

Palautetta ja juttuideoita 

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen: 

 
Lisätiedot: 
Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004 
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen, pia.visti-korhonen@tuusula.fi, p. 040 314 2011 

Takaisin