Tuusulan matkailuesite on päivitetty

13.04.2022 klo 13.25

Tuusulan matkailuesitettä on päivitetty ja esitteen ajantasainen versio on saatavilla nyt suomeksi. Myöhemmin keväällä valmistuu vielä englanninkielisen esitteen päivitys. Matkailuesitettä saa Tuusulan museoista, kirjastoista ja muun muassa keskitetyn asiakaspalvelun TuusInfon palvelupisteistä. Esitteen pdf-versio löytyy myös kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/matkailu.

Matkailijoille suunnattua sivustoa www.visittuusula.fi päivitetään jatkuvasti. Yritykset ja yhteisöt voivat pyytää kunnalta oikeudet päivittää oman paikkansa kaikkia tietoja, mikäli heillä ei tällaisia oikeuksia vielä ole. Yhteydenotot voi tehdä kunnan viestintään (viestinta@tuusula.fi). Sivustolle kaikki yritykset, yhteisöt ja aivan kaikki kuntalaiset voivat viedä omia, julkisia tapahtumiaan. Kirjautuminen tapahtuu osoitteesta https://tapahtumat.tuusula.fi/fi-FI/login.

Esitteestä ja sivustolta löytyvät museot, majoituspaikat, luontokohteet ja vinkit aktiivisen päivän viettoon. Esillä on kohteita Tuusulanjärven maisemista sekä esimerkiksi Kellokoskelta ja Jokelasta. Ota esite ja sivusto avuksesi ja suunnittele itsellesi kevät- tai kesäpäivä Tuusulassa!

Alueen maisemiin sekä sen kulttuuriaarteisiin pääsee tutustumaan vaikkapa pyörän selästä. Valitettavasti tänä kesänä Visit Lake Tuusula - bussi ei liikennöi. Tuusula kuuluu Helsingin seudun liikenteen matkustusalueeseen eli HSL-alueeseen. Julkisiin liikenneyhteyksiin voi tutustua osoitteessa www.reittiopas.fi.

Tervetuloa päiväksi tai pidemmäksi aikaa!

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004

Elinkeinoasiamies Toni Popovic, toni.popovic@tuusula.fi, 040 314 4406

Viestintäkoordinaattori Tarja Kärkkäinen, tarja.m.karkkainen@tuusula.fi, 040 314 3461

 

Esitteen pdf-versio: www.tuusula.fi/matkailu 

Kirjastojen aukioloajat: www.tuusula.fi/kirjasto

Museoiden aukioloajat: www.tuusula.fi/museot

Asiakaspalvelun aukioloajat: www.tuusula.fi/tuusinfo

Ks. myös ohjeet tapahtumasivuston käyttöön: www.tuusula.fi/tapahtumakalenteri

Takaisin