Tuusulan asukaslehden kesänumero ilmestyy 22.6. ─ mukana 16-sivuinen kesäliite täynnä kulttuuriasiaa

21.06.2022 klo 13.30

Tuusulan kunnan asukaslehden numero 3/2022 ilmestyy keskiviikkona 22.6.2022, ja se jaellaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Asukaslehden välissä jaetaan kesän kulttuuritapahtumia esittelevä liite. Lehti ja liite ovat luettavissa myös sähköisessä muodossa.

Asukaslehden tuoreimmassa numerossa iloitaan 40 000 asukkaan rajapyykin rikkoutumisesta Tuusulassa. Lisäksi tarjolla on asiaa mm. Tuusulan urheilukeskuksen laajenevista palveluista, kunnan pohjoisosan nopeasta kehittymisestä ja liikkumisen riemusta varhaiskasvatuksen ympäristöviikolla. Pääset myös lukemaan, millaista elämänmuutosta muutto omakotitalosta kerrostaloon senioriparille merkitsi. Osallistuvan budjetoinnin esimerkkinä käväistään Jokelassa kaikkien aikojen kouludiskossa.

Lehden välissä jaettavassa kulttuurin kesäliitteessä on tuhti tietopaketti esimerkiksi Tuusula-viikon ja Tuusulan taiteiden yön tarjonnasta. Mukana on toki kattava tapahtumakalenteri muistakin kesäkauden kulttuuritapahtumista. Lisäksi luodaan silmäys mm. Martta Wendelinin vaiheisiin ja Pekka Halosen maalauksissaan käyttämiin väreihin. Piipahdamme myös kokopitkän nuorisoelokuvan kuvauksissa Jokelassa.

Asukaslehdet luettavissa myös sähköisesti

Asukaslehdet ja sen liitteet julkaistaan myös sähköisessä muodossa pdf-tiedostoina. Ne ovat luettavissa osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti.

Jos lehdet eivät tule perille

Jos asukaslehti ja sen välissä jaettava liite eivät löydä perille postilaatikkoosi, voit noutaa omat painetut kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta. Yhteystiedot löydät alta Palautetta ja juttuideoita -kohdasta.  

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen.

  • TuusInfo toimii kolmessa pisteessä: Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella.
    Osoitetiedot ja aukioloajat löytyvät Asiakaspalvelu-sivultamme.
  • Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
  • Puhelinnumero: 09 8718 3070

    Lisätiedot:
    Viestintäpäällikkö Paula Miettinen
    paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004
    Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen
    pia.visti-korhonen@tuusula.fi, p. 040 314 2011
    Viestinnän asiantuntija Timo Nurmi
    timo.nurmi@tuusula.fi, p. 040 314 2003

Tuusula asukaslehti 3 2022 kansi

Takaisin