Yritysvierailuvuorossa Chiller

17.06.2022 klo 10.00

Tuusulan kunnan yritystapaamiset jatkuivat 9.6. Tällä kertaa vuorossa oli jäähdytys-, lämmitys- ja energiaratkaisuja tarjoava Chiller Oy Sulan alueella. Yritys on nykyään osa suomalaista ilmastointialan Koja Yhtiötä ja sen ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa, esimerkiksi hotelleissa, julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa ja asuinrakennuksissa. Chiller vie ratkaisujaan myös maailmalle, erityisesti Pohjoismaihin ja Baltiaan, projektikohtaisesti myös muualle.

Tuusula valikoitui aikanaan 1990-luvulla Chillerin kotipaikaksi, sillä sen neljästä alkuperäisestä omistajasta puolet asui paikkakunnalla. Toiminnan laajennuttuakin pääkonttori, tuotekehitys ja tehdas ovat pysyneet Tuusulassa.

– Liiketoiminnan kannalta Tuusulan sijainti on yrityksellemme erinomainen. Tämä on myös asuinpaikkana viihtyisä ja sopivan väljä. Töihin pääsee kulkemaan ilman ruuhkia, Chillerin toimitusjohtaja Pekka Salmi sanoo.

Tapaamisessa käytiin läpi yrityksen ajankohtaista tilannetta ja sen toiveita yhteistyölle kunnan kanssa.

– Osaavan työvoiman saatavuus etenkin myynnin ja tuotekehityksen kovimpaan kärkeen on meille haaste. Osaajista kilpaillaan jo nyt ja osaajia poistuu alalta eläköitymisen myötä, toimitusjohtaja Pekka Salmi kertoo.

– Sopivien tekijöiden löytäminen on yksi sellainen asia, jossa Tuusulan kunta, sen työllisyyspalvelut ja esimerkiksi Keuda voisivat olla Chillerin kaltaisten, erityistä osaamista vaativien yritysten tukena, pormestari Kalle Ikkelä pohtii.

Tutustu yritykseen:
Chiller Oy

Lisätiedot:
pormestari Kalle Ikkelä, Tuusulan kunta, 040 314 3001, kalle.ikkela@tuusula.fi
toimitusjohtaja Pekka Salmi, Chiller, pekka.salmi@chiller.fi

Chiller vierailu final

Takaisin