Keusote tiedottaa: Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanottojen sulku jatkuu toistaiseksi

29.07.2022 klo 12.00

Keusoteuutinen käs 290722

Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanottojen sulku jatkuu henkilöstövajeen vuoksi 1.8. alkaen toistaiseksi. Muut terveysasemien palvelut lukuun ottamatta neuvolalääkäripalveluita toimivat normaalisti.

Aiemmin sovitut vastaanottokäynnit lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla hoidetaan sovitusti.

Kiireettömään hoitoon ohjaudutaan aina yhteydenoton kautta hoidon tarpeen arvioimiseksi. Yhteydenotto tehdään ensisijaisesti hoitovastaavalle, Omaolon kautta tai soittamalla puhelinpalveluun numeroon 019 226 0505.

Jokelan, Kellokosken ja Pornaisten hoitaja- ja lääkärivastaanotoille ei voi tulla sopimatta suoraan paikan päälle. Yksittäistapauksissa ammattihenkilö voi sopia vastaanottotapahtuman lähiterveysasemalle.

Virka-aikainen läsnähoito keskitetään pornaislaisille Mäntsälän terveysasemalle ja Kellokoskella ja Jokelassa asuville Hyrylän terveysasemalle. Lisäksi neuvolalääkäripalvelut keskitetään näille terveysasemille elokuun ajaksi.

- Terveysasemilla vastaanottotoiminta pyritään käynnistämään mahdollisimman pian. Toiminnan käynnistämiseksi teemme aktiivista henkilöstörekrytointia. Pornaisten, Jokelan ja Kellokosken asemien lisäksi lääkärivajetta on erityisesti Mäntsälän terveysasemalla, mikä hidastaa palveluita, pahoittelee avopalvelujen päällikkö Päivi Mäkelä-Bengs.

Linkki Keusoten sivuilla olevaan uutiseen asiasta (avautuu uuteen välilehteen)

 

Takaisin