Elokuun näyttelyt kirjastoissa

Henri Häkkisen taidenäyttely ”Olkoon voima kanssasi” Tuusulan pääkirjaston tauluseinällä 2.–31.8.
Henri Häkkinen on Helsinkiläinen graafikko ja kuvataiteilija. Tuusulan pääkirjaston tauluseinälle avautuva ”Olkoon voima kanssasi” -näyttely on Häkkisen kymmenes taidenäyttely. Öljyväritöistä (80x100cm) koostuva näyttely herättää henkiin Tähtien Sodasta tutut hahmot kuten Prinsessa Leia, Han Solo, Luke Skywalker sekä Yoda. Maalaustaiteessa Henrin työskentelyä on ruokkinut lapsuuden ja nuoruuden populaarikulttuuriset kokemukset. Olkoon voima kanssasi, aina.

Ulla Käpymäen taidenäyttely ”Kiinnitä huomiota maahan, niin se opettaa sinua” Tuusulan pääkirjaston lehtisalin ikkunoissa 2.–31.8.
Näyttelyssä on esillä maalauksia ja piirroksia eläinkunnasta, lähinnä akvarelleja sekä lyijykynä- ja hiilikynäpiirustuksia.

Iida Rantakarin taidenäyttely Hevoset Jokelan kirjaston näyttelyseinällä 31.8. saakka
Iida Rantakari: Piirrän ja maalaan monipuolisesti maisemia ja eläimiä, mutta tällä kertaa näyttelyn aiheeksi valitsin hevoset. Hevoset ovat aina olleet osa elämääni, ja siksi niiden piirtäminen tuntuu hyvin luonnolliselta. Pyrin kuvaamaan hevoset tarkasti, ja tuomaan esiin niiden herkkyyden ja kauneuden. Näyttelyn teokset on tehty värikynillä.

Tervetuloa nauttimaan taiteesta!

 

02.08.2022

Takaisin