Tuusulan asukaslehdessä vahva paketti palvelutarjonnasta – lehti ilmestyy 1.10.

30.09.2022 klo 12.00

Asukaslehden tuoreimmassa numerossa on kattavasti asiaa Tuusulan nopeasti kehittyvästä palveluverkosta. Esittelemme juuri käyttöön otetun Päiväkoti Martta Wendelinin ja käymme läpi palveluverkon rakentamisen seuraavia askelia. Kerromme myös, miten rakennushankkeissa varmistetaan tilojen terveellisyys tuleville käyttäjille.

Lisäksi lehdessä on asiaa muun muassa yhteisöllisyydestä, savuhaittojen vähentämisestä ja mahdollisuuksista vaikuttaa omien lähivesien kuntoon. Emme unohda myöskään Pohjois-Tuusulan kuulumisia, ja kulttuurista kiinnostuneille on tarjolla laaja listaus lähiaikojen tapahtumista. Uuden kodin rakentamisesta haaveileva saa tietoa Häriskiven alueesta, ja omaehtoista yhdessä tekemistä varten kerrataan tarjolla olevat kunnan yhteisötilat.

Asukaslehti ilmestyy lauantaina 1.10., ja se jaellaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Tällä kertaa lehden mukana jaellaan seniori-ikäisille suunnattu kysely tietokoneen ja älypuhelimen käytön opastustarpeesta. Toivomme runsaasti vastauksia!

Lehdet luettavissa myös sähköisesti

Asukaslehdet ja niiden liitteet julkaistaan myös sähköisessä muodossa pdf-tiedostoina. Ne ovat luettavissa osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti.

Jos lehdet eivät tule perille

Jos asukaslehti ei löydä perille postilaatikkoosi, voit noutaa oman painetun kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta (yhteystiedot alla).  

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Miettinen
paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen
pia.visti-korhonen@tuusula.fi, p. 040 314 2011
Viestinnän asiantuntija Timo Nurmi
timo.nurmi@tuusula.fi, p. 040 314 2003

Asukaslehti 4 2022 kansi

Takaisin