Tuusula mukana Rekry 2022 -messuilla Järvenpäässä 4.10.

30.09.2022 klo 14.00

Järvenpäässä Aino Areenalla tiistaina 4.10.2022 kello 10–18 järjestettävä Rekry 2022 -tapahtuma kokoaa yhteen niin rekrytoivat kunnat, kaupungit, yritykset ja oppilaitokset kuin työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset. Myös uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat saavat vinkkejä messuilta.

Tuusulan kunta on mukana messuilla omalla osastollaan numerolla 95 esiintymislavan läheisyydessä. Tuusulan messuosastolla on tavattavissa eri alojen ammattilaisia, jotka kertovat mielellään kiinnostuneille Tuusulan kunnan tarjoamista työmahdollisuuksista.

Messuilla on tarjolla eri tahojen osastojen lisäksi paljon erilaista ohjelmaa ja tietoiskuja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tutustu Rekry 2022 Järvenpää -messujen ohjelmaan:
https://rekryjatyoelama.fi/jarvenpaa/

Lämpimästi tervetuloa messuille ja Tuusulan kunnan osastolle 95!

Tuusula on mukana Rekry 2022 -messuilla 4.10.2022

Merkityksellistä työtä ja hyvinvoiva henkilöstö Tuusulassa

Tuusulan kunnassa panostetaan kestäviin työuriin ja henkilöstön jatkuvaan hyvinvoinnin kehittämiseen. Kunta työnantajana haluaa mahdollistaa henkilöstölleen oman työn ja osaamisen kehittämismahdollisuuksia. Tärkeää on myös positiivinen suhtautuminen yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen.

– Haluamme olla työnantaja, joka tarjoaa työtehtäviä, joissa on mahdollisuus löytää merkityksellisyyttä ja kehittää toiminta- ja johtamiskulttuuria työyhteisölähtöisemmäksi siten, että aito osallistuminen ja yhdessä tekeminen on mahdollista, kuvaa henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto Tuusulan kuntaa työnantajana.

Tuusula uudistaa palveluverkkoaan ennennäkemättömällä panostuksella. Ensimmäinen kohde, Päiväkoti Martta Wendelin, on valmistunut ja sen toiminta pyörähti käyntiin elokuussa 2022. Kahta muuta kohdetta rakennetaan parasta aikaa; lukio ja kulttuuritalo Monion toiminta käynnistyy syksyllä 2023 ja Kirkonkylän kampuksen on määrä valmistua vuonna 2024.

– Haluamme tarjota henkilöstöllemme terveellisen ja turvallisen työympäristön. Palveluverkon kehittämisen myötä voimme tarjota viihtyisät, terveelliset sekä nykyaikaiset työtilat ja työympäristöt, iloitsee Satu.

Tutustu Tuusulan kunnan avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Takaisin