Tuusulan kuntakehitysjohtaja Heikki Lonka siirtyy palveluverkon kumppanuushankkeiden vetäjäksi

26.10.2022 klo 12.00

Tuusulan kuntakehitysjohtajana työskentelevä Heikki Lonka irtisanoutuu nykyisestä virastaan ja siirtyy kunnan palveluverkkouudistukseen liittyvien kumppanuushankkeiden vetäjäksi 1.1.2023–31.12.2024 väliseksi ajaksi.

– Kunnan ensimmäinen iso elinkaarimallin hanke lähtee käyntiin loppuvuodesta, ja hankkeen läpivieminen vaatii meiltä resursseja. Heikistä saamme erittäin osaavan tekijän, joka tuntee valmiiksi kunnan organisaation ja palveluverkon kehittämisen kokonaisuuden, kansliapäällikkö Virpi Sailas sanoo.

Hankepäällikkö toimii kuntakehitysjohtajan tavoin suoraan kansliapäällikön alaisuudessa. Hän vastaa elinkaarimallilla toteutettavien hankkeiden tilasuunnittelusta, läpiviennistä ja seurannasta. Hänen tehtävinään ovat esimerkiksi Rykmentinpuiston ja Lahelan monitoimikampusten kiinteistöjen kehittäminen sekä mahdollisesti muut vastaavat hankkeet.

– Lämpimät kiitokset kaikille työntekijöille Kasvun ja ympäristön toimialueella. Olette tehokkaita alan ammattilaisia, joiden kanssa on ollut mahtava kehittää Tuusulaa. Nyt yhteistyömme jatkuu ja voimme yhdessä viedä eteenpäin elinkaarihankkeita, Heikki Lonka sanoo.

 

Lisätiedot:

Kansliapäällikkö Virpi Sailas, 040 314 3401, virpi.sailas@tuusula.fi

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, 040 314 3042, satu.kuivasto@tuusula.fi

Kuntakehitysjohtaja Heikki Lonka, 040 314 3501, heikki.lonka@tuusula.fi

Takaisin