Onnittelut 50-vuotiaalle Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolle!

08.11.2022 klo 14.30

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto eli KUM juhlistaa tänä vuonna 50-vuotista historiaansa. Tuusulan ja Järvenpään yhteisenä musiikkiopistona toimivan KUMin valikoimassa on opetusta klassisesta musiikista rytmimusiikkiin, orkestereita, bändejä, kuoroja ja paljon muuta. Tänä päivänä musiikkiopistossa on noin 1 100 oppilasta ja 50 opettajaa.

Puoli vuosisataa jatkunutta toimintaa juhlitaan näyttävästi Soivalla juhlaviikolla 14.–19.11., jolloin järjestetään musiikkiopiston monipuolista toimintaa esitteleviä konsertteja pop & jazz -bändi-illasta lastenlaulukonserttiin.

Juhlaviikko huipentuu KUM50-juhlakonserttiin torstaina 17.11. Järvenpää-talon Sibelius-salissa. Juhlakonsertissa nähdään ja kuullaan laaja läpileikkaus musiikkiopiston toiminnasta ja historiasta. Esiintymään on kutsuttu nykyisten oppilaiden ja orkesterien lisäksi vanhoja oppilaita.

Soivalla juhlaviikolla järjestetään konsertteja sekä Tuusulassa että Järvenpäässä. Juhlaviikon konsertit ovat kaikille avoimia, ja niihin on vapaa pääsy.

Pääset tutustumaan ohjelmaan tarkemmin Tuusulan tapahtumakalenterista tämän linkin kautta.

Kum orkesteri 111122

KUM50 Soiva juhlaviikko

Takaisin