Asukkaiden toiveita kysytään puistokävelyllä 7.1.

02.01.2023 klo 12.00

Ali-Seppälän puisto 020123

Lahelassa sijaitsevaan Ali-Seppälän puistoon suunnitellaan perusparannusta. Asukkaiden toiveita puiston kehittämisestä on kyselty loppuvuoden aikana, ja tulevana lauantaina 7.1. puistossa järjestetään kaikille avoin kävely klo 11-12.30. Paikalle toivotaan erityisesti puiston vakiokäyttäjiä, alueen asukkaita ja perheitä.

- Puistojen perusparannuksen yhteydessä on hyvä tilaisuus kuulla asukkaiden kehittämistoiveita, marraskuussa Tuusulassa aloittanut kunnanpuutarhuri Mia Järvinen kertoo.

- Seuraavaksi perehdymme puistokävelyn ja asukaskyselyn tuloksiin ja laadimme puistosuunnitelman. Tavoitteena on saada suunnitelma nähtäville vielä kevään aikana, Järvinen jatkaa.

Tilaisuuden aikana kerätään asukkaiden toiveita ja käyttäjäkokemuksia kunnostettavasta puistosta. Tarkoituksena on kunnostaa istutusalueita ja puistopolkuja, poistaa vieraslajeja ja lisätä valaistusta. Huonokuntoiset leikkivälineet korvataan uusilla, ja siksi puistokävelylle toivotaan runsaasti myös lapsia kertomaan toiveitaan kivoista leikkivälineistä.

Puisto sijaitsee Ali-Seppäläntien alussa heti Alikyläntieltä kääntymisen jälkeen.

Lisätietoja:
suunnitteluhortonomi Minja Koivunen, p. 040 314 4966, minja.koivunen@tuusula.fi
yhteisömanageri Katja Repo, p. 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi

Takaisin