Kuntakehitysjohtajan virkaan 24 hakijaa – valtuusto päättää valinnasta 6.3.2023

02.02.2023 klo 09.10

Tuusulan kunta sai 24 hakemusta kuntakehitysjohtajan virkaan.

Hakijoista 10 kutsuttiin ensimmäiselle haastattelukierrokselle. Haastatteluryhmä päätti yksimielisesti lähettää kolme hakijoista henkilöarviointeihin. Henkilöarviointeihin lähetettiin Pirjo Siren, Pia Sjöroos ja Hannu Seppälä.

Henkilöarviointien jälkeen järjestetään toinen haastattelukierros. Kunnanhallitus päättää virkavaaliehdotuksesta valtuustolle helmikuussa, ja valtuusto päättää valinnasta kokouksessaan 6.3.

– Saimme virkaan runsaasti erittäin hyviä hakijoita eri puolilta Suomea. Tuusula on kasvava ja kehittyvä kunta, joka selvästi kiinnostaa, kertoo pormestari Kalle Ikkelä.

Kuntakehitysjohtaja ja on Kasvu ja ympäristö -toimialueen toimialuejohtaja, joka vastaa toimialueen toiminnasta ja taloudesta. Hän työskentelee kansliapäällikön alaisuudessa. Virantoimituksen aloitusajankohta tarkentuu viran vastaanottamisilmoituksen ja virkavaalin vahvistamisen myötä.

Kuntakehitysjohtajan viran kelpoisuusehtona on korkeakoulussa suoritettu virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laaja-alainen näkemys yhdyskuntakehittämisestä ja kiinteistöjen jalostamisesta. Muodollisten kelpoisuusvaatimusten lisäksi hakuilmoituksessa edellytettiin kokemusta infa- ja rakennushankkeiden läpiviemisestä ja tehtävään liittyvästä liiketoiminnasta. Tehtävään haettiin yhteistyökykyistä johtamisen ammattilaista.

Kuntakehitysjohtajan virka oli julkisesti haettavana 15.11.–14.12.2022. Ilmoitus julkaistiin kunnan verkkosivuilla, TE-palveluiden verkkosivuilla, rekrytointi.com -verkkosivuilla ja kuntarekry.fi -verkkosivuilla. Lisäksi haussa käytettiin Kuntarekryn kohdennettua kampanjaa ja LinkendInin työpaikkailmoitusta. Hausta julkaistiin ilmoitus Kuntalehdessä ja Helsingin Sanomissa. Rekrytoinneissa hyödynnettiin myös suorahakumenettelyä. Suorahakumenettelyssä kuntaa avusti Mercuri Urval Oy ja henkilöarvioinneissa Eezy Personnel Oy.

 

Lisätiedot:

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001

Kansliapäällikkö Virpi Sailas, virpi.sailas@tuusula.fi, 040 314 3401

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, satu.kuivasto@tuusula.fi, 040 314 3042

Takaisin