Kellokosken ruukin entinen yleinen sauna myyntiin

15.02.2023 klo 14.05

Tuusulan kunta myy Kellokosken ruukin entistä yleistä saunaa ja sen maa-aluetta avoimella tarjouskilpailulla Huutokaupat.com -verkkosivustolla.

Kellokosken ruukin entisen yleisen saunan myynti käynnistyy Huutokaupat.com -verkkosivustolla perjantaina 17.2.2023 klo 6.00. Tarjouskilpailu jatkuu aina torstaihin 16.3.2023 klo 19.00 saakka, tai 3 minuuttia viimeisen jätetyn tarjouksen jälkeen. Huutokaupan voittajan selvittyä kaupan lopullinen hyväksyntä tuodaan kunnanhallituksen päätettäväksi 27.3.2023.

Kellokosken ruukin entinen yleinen sauna on Kellokosken keskustassa ja Keravanjoen rantamiljöössä sijaitseva historiallinen ja asemakaavassa suojeltu rakennus. Rakennus on ollut Tuusulan kunnan vuokra- ja työpajakäytössä viimeisiin vuosiin asti ja edelleen tähän päivään lämmitettynä ja perusylläpidossa. Saunatoimintaa tai toimivia saunatiloja rakennuksessa ei enää ole.

Rakennuksen kunto on välttävä ja ostajan tulee varautua merkittäviin ja perustavanlaatuisiin korjaus- ja saneeraustöihin.

Kohteen käyttötarkoitukseksi on asemakaavassa osoitettu asuin-, liike- ja toimistorakentaminen (AL). Lisätietoja kaavasta ja kaavamääräyksistä tämän ilmoituksen liitteinä olevista kaavaotteesta ja -määräyksestä sekä tarvittaessa Tuusulan kunnan kaavoitukselta.

Myyjä suosittelee kohdetta ensisijaisesti yrittämiseen ja toimijalle, joka etsii liike- tai toimistotilaa Kellokoskelta.

Kohteen ilmoitus löytyy osoitteesta: Kellokosken ruukin entinen yleinen sauna, Kellokoski Tuusula, Tuusula - Huutokaupat.com

 

Takaisin