Avustukset yhdistyksille ja järjestöille vuonna 2023 – hakuaikaa 3.4. asti

29.03.2023 klo 08.45

Avustuksia haetaan sähköisesti 3.4.2023 mennessä. Lisätiedot ja hakulomakkeet löytyvät osoitteesta www.tuusula.fi/avustukset.

Yleishyödylliset yhdistykset ja eläkeläisjärjestöt

Kunnanhallitus myöntää vuosittain toiminta-avustusta toiminnan tukemiseen Keski-Uudellamaalla toimiville rekisteröidyille tuusulalaisille yleishyödyllisille seuroille ja yhdistyksille sekä eläkeläisjärjestöille, joiden toiminta kohdistuu Tuusulaan ja tuusulalaisiin.

Avustusmäärärahaa on jaettavissa tänä vuonna yleishyödyllisille seuroille ja yhdistyksille 15 000 € sekä eläkeläisjärjestöille 15 000 €.

Avustukset hyvinvoinnin ja terveyden edistämistoimintaan

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta myöntää avustusta rekisteröityjen, voittoa tuottamattomien järjestöjen ja muiden yhteisöjen toiminnan tukemiseen.

Toiminnan tulee kohdistua tuusulalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Ensisijaisesti avustuksia myönnetään osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistämiseen, syrjäytymisen ehkäisyyn, toimintakyvyn tukemiseen, ruoka-aputoimijoille, ikääntyneiden kotona asumisen tukemiseen, eri-ikäisten kohtaamisten edistämiseen ja yhdistysten väliseen yhteistyöhön. Avustusmäärärahaa on jaettavissa tänä vuonna 20 000 €.

–  Kannustan hakemaan avustusta eri-ikäisten tuusulalaisten hyvinvointia vahvistavaan ja ennaltaehkäisevään toimintaan. Avustusta voidaan myöntää mm. toiminnan kehittämiseen, uusien ideoiden ja toimintamuotojen mahdollistamiseen, vapaaehtoistyöhön ja väestöä laajasti koskevaan valistus- ja tukitoimintaan, kertoo kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

–  Vuonna 2022 avustuksia myönnettiin esimerkiksi toiminnan järjestämiseen ikäihmisille, maahanmuuttajille, erityisnuorille ja yksinäisille, omaishoitajien vertaistukiryhmälle sekä eri-ikäisten olohuonetoiminnan järjestämiseen, jatkaa Heidi Hagman.

Hakuohjeet

Avustuksia haetaan sähköisesti 3.4.2023 mennessä. Lisätiedot ja hakulomakkeet löytyvät osoitteesta www.tuusula.fi/avustukset.

Tutustu huolellisesti ohjeisiin ennen hakemuksen jättämistä.


Tiedote on julkaistu alun perin 17.2.2023 ja päivitetty 29.3.2023 otsikkoa muistutuksella hakuajan päättymisajankohdasta. 

Takaisin