Pipolätkää Tuusulanjärvellä lauantaina 4.3

02.03.2023 klo 11.20

Tuusulanjärvellä, Gustavelundin edustalla, pelataan pipolätkää tulevana lauantaina kello 11 alkaen. Paikalle on kutsuttu pelaamaan kolmen kunnan, Tuusulan, Järvenpään ja Keravan, valtuutettuja, muita luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita. Turnauksessa pelataan pipolätkän virallisilla säännöillä, tosin sopivasti soveltaen. Yleisö on tervetullut seuraamaan peliä.

Viikonlopun sää näyttää lupaavalta, mutta sääolosuhteiden niin vaatiessa pipolätkäturnaus voidaan siirtää toisaalle tai toiseen ajankohtaan. 

Tuusulanjärvi ympäristöineen tarjoaa muitakin talvisia ulkoilumahdollisuuksia. Järvellä ylläpidetään matkaluisteluratoja ja latuja, ja jäällä voi liikkua myös jalkaisin. Matkaluisteluradalle pääsee helposti useammasta eri lähtöpaikasta. Katso paikat opaskartasta: www.tuusula.fi/tuusulanjarvenulkoilupalvelut.

Olosuhteet vaihtelevat järvellä joka talvi, joten kaikkia ylläpitäjien turvallisuusohjeita tulee noudattaa jäällä liikuttaessa. Ajantasaista tietoa Tuusulanjärven jäiden ja matkaluisteluradan tilanteesta ja alueen ulkoilupalveluista voi lukea lisää osoitteessa www.tuusula.fi/tuusulanjarvenulkoilupalvelut.

Aiemmin pipolätkätapahtuma on järjestetty vuosina 2018, 2019 ja 2022.

Lisätiedot:

Janne Mellin, janne.mellin@tuusula.fi, 040 314 3249

Takaisin