Kerro muistosi vanhasta kunnantalosta

02.04.2023 klo 08.30

Uutisoimme eilen vanhan kunnantalon purkutyömaalta tehdystä löydöstä. Tuossa uutisessa mainittu metallikapselin löytyminen ja kapselista paljastunut palkkiolupaus olivat aprillipäivän uutinen, joten kenellekään ei valitettavasti ole luvassa yllätysrikastumista.

 

 DSC5802

Sen sijaan nyt on mahdollista keittää vaikkapa aamukahvit Tuusula-tyyliin. Pyydämme nimittäin kaikilta nykyisiltä tai entisiltä tuusulalaisilta muistoja vanhasta kunnantalosta, joka ehti palvella kuntaa ja kuntalaisia nelisenkymmentä vuotta.

Millaisia muistoja sinulla on kunnantalosta? Millaisissa asioissa kävit talossa, miten asioiden hoitaminen eteni? Käväisitkö aulassa tutkimassa ilmoitustaulua vai pääsitkö peräti neuvotteluhuoneeseen saakka? Miltä talo näytti ja tuntui, eksyitkö käytävillä tai jäitkö ihailemaan seinille ripustettua taidetta?

Kaikki kokemukset, muistot ja sattumukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen viestinta@tuusula.fi Mehevimmät muistot lähettäneille lähetämme kiitokseksi Tuusula-teemaiset kahvirasiat ja -mukit. Eikä tämä ole aprillipila! Lähetä muistelusi 10.4. mennessä, olemme sen jälkeen palkittaviin yhteydessä.

Takaisin