Tehdään Tuusula-viikko yhdessä

18.04.2023 klo 15.45

Tänä vuonna on syytä juhlaan, sillä Tuusula täyttää 380 vuotta! Iloa pursuava heinäkuinen tapahtumaviikko kokoaa yhteen tuusulalaiset ja nostaa esille mahtavaa Tuusula-henkeä.

Pitkät perinteet omaava Tuusula-viikko on tuusulalaisten tuusulalaisille järjestämä riemukas tapahtumaviikko heinäkuussa. Viikko pohjautuu 22.7. vietettävään Tuusula-päivään eli Tuusulan perustamispäivään. Tuusula-viikko järjestetään tänä vuonna ma–su 17.–23.7.

Tule sinäkin tekemään Tuusula-viikkoa

Vuotuinen juhlaviikko on pullollaan perinteikkäitä tapahtumia, mutta mukaan mahtuu aina myös uutta. Haaveiletteko kaveriporukan kanssa omasta pop up -taidenäyttelyn järjestämisestä? Entä olisiko vihdoin aika avata treenikämpän ovet ja päästää yleisöä sisään kuuntelemaan biisejä? Tuusula-viikko on oivallinen hetki toteuttaa näitä haaveita, sillä viikon aikana voi tapahtua mitä tahansa!

Tuusula-viikon aikana tapahtumia järjestävät yksittäiset kuntalaiset, yhdistykset, yritykset kuin kunnan eri toimijat. Tuusula-viikon ohjelmaa koordinoi kunnan kulttuuripalvelut. Monen tekijän voimin taataan se, että viikon tarjonta on monipuolista ja ennen kaikkea tuusulalaisten näköistä.

Miten mukaan?

  1. Ideoi, millaista toimintaa voisit järjestää Tuusula-viikolla.
  2. Valmistele tapahtuman nimi, aika, paikka, lyhyt esittelyteksti ja kuva sekä vastuuhenkilö.
  3. Laita tapahtumasi 31.5. mennessä Tuusulan tapahtumakalenteriin (tapahtumat.tuusula.fi, linkki aukeaa uuteen välilehteen).
  4. Laita viesti kunnan kulttuurituottajalle (kulttuuri@tuusula.fi), niin otamme tapahtuman mukaan viestintään.
  5. Järjestä tapahtumasi sovitusti.

Jokainen järjestäjä vastaa oman tapahtumansa luvista, vakuutuksista ja turvallisuudesta sekä toimii tapahtuman vastuullisena järjestäjänä. Tapahtumanjärjestäjät järjestävät tapahtumansa omalla budjetillaan. Ohjelmasisältöihin voi hakea kunnan kulttuuriavustuksia: tuusula.fi/avustukset2023 (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Lisää vinkkejä tapahtuman järjestämiseen löytyy tapahtumanjärjestäjän oppaasta: tuusula.fi/tapahtumaopas (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Aurora Salomaa
p. 040 314 3435
aurora.salomaa@tuusula.fi

Takaisin