Tuusulan matkailuesite 2023 julkaistu

28.04.2023 klo 13.35

Tuusulan matkailuesitteen päivitetty versio on julkaistu suomeksi ja englanniksi. Matkailuesitettä on saatavilla TuusInfosta, Tuusulan museokohteista ja kirjastoista. Molempien esitteiden pdf-versiot ovat myös kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/matkailu.

Tuusulan matkailuesitteestä löytyvät monenlaiset vinkit päivän viettoon Tuusulassa. Esillä on kohteita Tuusulanjärven maisemista sekä esimerkiksi Kellokoskelta ja Jokelasta. Sinne on listattu alueen museot, nähtävyydet, luontokohteet, ravintolat, majoituspaikat ja monenlaisia vinkkejä, mitä voi lähialueella tehdä.

TuusInfo toimii esitteen noutopisteenä myös suuremmille määrille. Esitteen saatavuudesta voi laittaa viestiä tuusinfo@tuusula.fi.

Matkailu- ja tapahtumatietoa verkkosivuilla

Sivustolle tapahtumat.tuusula.fi on koottu tapahtumien lisäksi kunnan alueen museot, nähtävyydet, ravintolat, majoituspaikat ja kaikki hyviksi havaitut vinkit, joiden avulla Tuusulasta saa mahdollisimman paljon irti. Sivusto löytyy myös matkailijoille tutumalla osoitteella www.visittuusula.fi

Tuusulan kunta on Tuusulanjärven Matkailu ry:n jäsen. Yhdistyksen toteuttama Tuusulanjärven matkailukartta löytyy osoitteesta Visit Tuusulanjärvi.

Alueen maisemiin sekä sen kulttuuriaarteisiin pääsee tutustumaan vaikkapa pyörän selästä. Tuusula kuuluu Helsingin seudun liikenteen matkustusalueeseen eli HSL-alueeseen. Julkisiin liikenneyhteyksiin voi tutustua osoitteessa www.reittiopas.fi.

Tervetuloa Tuusulaan päiväksi tai pidemmäksi aikaa!

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004

Elinkeinoasiamies Toni Popovic, toni.popovic@tuusula.fi, 040 314 4406

Viestintäkoordinaattori Tarja Kärkkäinen, tarja.m.karkkainen@tuusula.fi, 040 314 3461

 

Esitteen pdf-versio: www.tuusula.fi/matkailu

Kirjastojen aukioloajat: www.tuusula.fi/kirjasto

Museoiden aukioloajat: www.tuusula.fi/museot

Asiakaspalvelun aukioloajat: www.tuusula.fi/tuusinfo

Ks. myös ohjeet tapahtumasivuston käyttöön: www.tuusula.fi/tapahtumakalenteri

 

Takaisin