Puustellinmetsän puiston pienten lasten leikkipaikka avataan käyttöön viimeistään 25.5.

20.05.2023 klo 08.50

Leikkipuisto on ollut osin suljettuna viime syksystä asti hiekkalaatikon hiekanvaihdon yhteydessä sattuneen vahingon vuoksi.

Rykmentinpuistossa sijaitsevan Puustellinmetsän puiston pienten lasten leikkipaikan korjaustyöt saadaan viimein päätökseen tulevan viikon aikana. Osa leikkipuistosta suljettiin syksyllä, kun alueelle pääsi valumaan kuljetusautosta öljyä.

Pakkanen ja lumen tulo estivät korjaustöiden etenemisen alkutalvesta. Öljyvahingon jälkeen leikkipuiston leikkivälineiden osia on vaihdettu ja korjattu. Viimeisinä tehtävinä jäljellä on turva-alustan paikkaaminen ja alueen viimeistely.

Puustellinmetsän leikkipuiston muut osat ovat avoinna normaalisti. Pyydämme leikkipuiston käyttäjiä olemaan erityisen tarkkaavaisia alueella liikkuessaan, sillä korjaustöiden aikana alueella liikkuu myös työhön liittyviä ajoneuvoja. Pahoittelemme häiriötä!

Puustellinmetsä tiedote

Puustellinmetsänpuistossa on laajat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet. Vahingoittunut aidattu leikkialue näkyy kuvassa oikealla puolella taka-alalla.

Lisätiedot: suunnitteluhortonomi Minja Koivunen, 040 314 4966, minja.koivunen@tuusula.fi

 

Takaisin