Liikkuva kahvilavaunu mahdollistaa yhdistystoiminnan ja varainhankinnan eri tapahtumissa

26.06.2023 klo 08.35

Tuusulan kunta tarjoaa yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön kahvilavaunun maksutta kesän ajaksi. Vaunu mahdollistaa nyt aktiivisen ja liikkuvan yhdistystoiminnan esittelyn sekä varojen keruun kahvilatoiminnan avulla kesän aikana. Yhdistykset ja yhteisöt voivat myydä kahvilavaunusta kahvia ja teetä, sekä esimerkiksi valmiiksi tehtyä pullaa, munkkeja ja voileipiä. Yhdistykset voivat saada vaunun avulla myös lisää näkyvyyttä.

 

- Toivon, että erilaiset yhteisöt ja yhdistykset innostuvat lainaamaan kahvilavaunua. Se on näppärä tapa saada kahvilafasiliteetit ja varainhankintaa järjestettyä oman tapahtuman yhteyteen tai jonkun muun toimijan järjestämän tapahtuman yhteyteen, kannustaa kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

 

Vaunu on vuokraajien käytettävissä 10.8. saakka ja kukin vuokraaja voi käyttää vaunua 1–7 päivän ajan kerrallaan. Vaunun vuokraaja voi varata sen Tuusulan kunnan käyttämän Timmi-tilavarausohjelman kautta. Tämän jälkeen kahvilavaunun vuokraamisesta tehdään sopimus Tuusulan kunnan ja vuokraajan välillä. Sopimuksen voi tehdä Hyrylässä sijaitsevassa Tuusinfossa sen aukioloaikana. Kahvilavaunun mukana tulee lisäksi ulos laitettavaksi 3 taittopöytää ja 6 taittotuolia.

Lisätietoja kahvilavaunusta saa Tuusulan kunnan kotisivuilta ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mieloselta.  

 

Lisätiedot: 

Minna Mielonen 
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 
minna.mielonen@tuusula.fi
p. 040 314 3018. 

Takaisin