Lukio ja kulttuuritalo Monion avajaisviikon kovimmat bileet keskiviikkona 25.10.

10.10.2023

Suistamon Sähkö tarjoilee primitiivisestä alkuvoimasta ammentavan etnoteknon ja hiphopin välimaastossa väreilevän shown.

Nyt kannattaa tulla paikalle, jos haluaa piristystä pimeneviin ja viileneviin syysiltoihin. Luvassa on riehakasta reivimeininkiä, syntetisaattorin surinaa ja räppijulistusta. Suistamon Sähkön energisoiva ja yhteisöllinen lavaesiintyminen on levittänyt musiikin ilosanomaa Suomen keikkalavojen lisäksi myös kansainvälisille areenoilla mm. Saksassa, Ranskassa ja Norjassa. Nelihenkinen yhtye rikkoo musiikissaan rohkeasti genrerajoja.

Suistamon sähkön keikka alkaa Monion Riihi-salissa klo 19.  Keikan etkoja voi tulla viettämään klo 18 Monio Gallerian Vuoropuhelua -taidenäyttelyn avajaisiin. Näyttelyssä on esillä Moniossa toimivien oppilaitosten oppilaiden töitä. Näyttelyn avajaispuheenvuoron pitävät Tuusulan Opiston rehtori Timo Rusanen ja kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen.

Lukio ja kulttuuritalo Monion avajaisviikkoa vietetään 23.–29.10. ja luvassa on monipuolinen kattaus kulttuurielämyksiä. Liput ja väliaikatarjoilut tuusula.lippu.fi

 

Lisätietoja:

tuusula.fi/monio

kulttuurituottaja Lotta Mikkonen
lotta.mikkonen@tuusula.fi
0403143437

Takaisin