Tuusulan kunta hakee kansliapäällikköä

15.01.2024 klo 09.35

Tuusulan kunta hakee kansliapäällikköä 15.1.–11.2.2024 toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Uudistamme Tuusulaa voimakkaasti nyt ja tulevina vuosina. Investoimme muun muassa uusiin päiväkoteihin, kouluihin ja yhdessä tekemisen paikkoihin. Panostamme myös laatuun lisäämällä varhaiskasvatuksen ja opetuksen resursseja. Kansliapäälliköllä riittää tehtävää, mutta myös onnistumisen paikkoja. Vuonna 2023 saimme esimerkiksi Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon, Vuoden puupalkinnon ja Uusimaa-palkinnon, pormestari Kalle Ikkelä kertoo. 

Kansliapäällikkö johtaa ja kehittää kuntaa tiiviissä yhteistyössä kunnan johtoryhmän, pormestarin ja muiden luottamushenkilöiden kanssa. Hän vetää kunnan johtoryhmää toimialuejohtajien sekä kunnan johdon lähijohtajana. Hän varmistaa strategiassa asetettujen tavoitteiden saavuttamisen ja keskeisten asioiden laadukkaan valmistelun ja toimeenpanon. Kansliapäällikkö edustaa kuntaa useissa ylikunnallisissa foorumeissa ja tekee läheistä yhteistyötä eri sidosryhmien edustajien kanssa. Virantoimitus alkaa 2.5.2024 tai sopimuksen mukaan.  

Tehtävään etsitään itsensä ja organisaation kehittämiseen panostavaa ammattijohtajaa, jolla on näyttöä ylemmän tason strategisesta johtamisesta. Kansliapäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Hakijan eduksi katsotaan monipuolinen kunta-alan tuntemus, hyvät johtamis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä viestintä- ja esiintymistaidot myös englannin kielellä. 

Valtuusto päätti jo kesäkuussa 2023 käynnistää haun kansliapäällikön virkaan, ja virka oli avoinna ensin 17.7.–10.9.2023. Virkaa ei täytetty syksyn haun perusteella. 

Tehtävän tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta: www.tuusula.fi/tyopaikat  

 

Lisätiedot: 

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001  

Vs. kansliapäällikkö Markku Vehmas, markku.vehmas@tuusula.fi, 040 314 3060  

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, satu.kuivasto@tuusula.fi, 040 314 3042 

 

Takaisin