Tuhti lukupaketti taas tarjolla ‒ Tuusulan asukaslehden syysnumero ilmestyy!

18.09.2024 klo 08.00

Tuusulan kunnan asukaslehden numero 3/2024 ilmestyy keskiviikkona 18.9.2024, ja se jaellaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Lehti on luettavissa myös verkkosivuillamme.

Asukaslehti 3 2024 kansi

 

Asukaslehden uusimmassa numerossa kerromme esimerkiksi, miten Hyrylän keskustaa kehitetään voimakkaasti muun muassa palvelukeskus Särmän rakentamisella ja palvelutarjonta monipuolistuu. Piipahdamme myös kysymässä tunnelmia Tuusulanjärven kampuksella ja Peltokaaren päiväkodissa niiden avattua nyt syksyllä ovensa.

Lehti tarjoaa laajemminkin luettavaa lasten ja nuorten asioista, sillä mukana on jutut Lasten oikeuksien viikosta ja Harrastusmessuista. Lisäksi luvassa on asiaa pelien maailmasta ja koululaisten liikkumisen tukemisesta. Annamme vinkkejä liikkumiseen laajemminkin tekstillä liikuntaryhmistä ja -paikoista.

Tuusulaa kehitetään laajalla rintamalla, ja lehdessä onkin juttua myös muun muassa tulevasta Focus-yritysalueesta. Lisäksi kyselimme kokemuksia tuusulalaisille yksinyrittäjille suunnatusta verkostoitumistilaisuudesta. Kertaamme myös Pohjois-Tuusulan kuulumiset.

Yhteisöllisyys on teemana esillä monipuolisesti; muistutamme yhteisötilojen vakiovuorojen hakumahdollisuudesta ja esittelemme vapaaehtoistyönä toteutettavaa ruokajakelua. Talousongelmiin saa Tuusulassa neuvoja ja opastusta esimerkiksi Talousneuvoloista - niistäkin kerromme lehdessä.

Kulttuurikattaus on lehdessä jälleen runsas: pääsemme palaamaan hetkeksi Tuusulan taiteiden yön tunnelmiin, saamme lukea Tuusulassa vierailevista kiertue-esityksistä ja nautimme ennakkomaistiaisia Erkkolaan avautuvasta juomakulttuuria taiteessa käsittelevästä näyttelystä.

Näiden lisäksi pääset ammentamaan lehden sivuilta asiaa esimerkiksi hiiliviljelyhankkeesta, joulupolun rakentamisesta, TE-palveluiden siirtymisestä kunnille ja tulevaisuuden Tuusulan rakentamiseen osallistumisesta.

Lehden lopussa on laaja tapahtumalistaus, josta saat kätevästi kokonaiskuvan loppuvuoden tapahtumiin Tuusulassa.

Asukaslehdet luettavissa myös sähköisesti

Asukaslehdet julkaistaan myös sähköisessä muodossa pdf-tiedostoina. Niin tuorein numero kuin vanhemmatkin lehdet ovat luettavissa osoitteessa tuusula.fi/asukaslehti. Samassa osoitteessa julkaisemme juttuja myös muulloin kuin painetun lehden ilmestymisaikoina ‒ kannattaa käydä aika ajoin vilkaisemassa!

Jos asukaslehti ei löydä perille postilaatikkoosi, voit noutaa oman painetun kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta. Yhteystiedot löydät alta.

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen.

TuusInfo toimii kolmessa pisteessä: Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella. Osoitetiedot ja aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta tuusula.fi/asiakaspalvelu. TuusInfon sähköposti on tuusinfo@tuusula.fi ja puhelinnumero 09 8718 3070.

 

Lisätiedot asukaslehdestä:

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen, pia.visti-korhonen@tuusula.fi, p. 040 314 2011
Viestinnän asiantuntija Timo Nurmi, timo.nurmi@tuusula.fi, p. 040 314 2003

Takaisin