Tuusula mukana Uudenmaan Kulttuurimarkkinoilla: Etsimme kulttuuri- ja taidepalveluiden toteuttajaa maahanmuuttajille ja vieraskielisille

12.09.2024 klo 10.35

Tuusulan kulttuuripalvelut on mukana Uudenmaan Kulttuurifoorumissa ja Kulttuurimarkkinoilla 24.9.2024 Musiikkitalolla Helsingissä. Tapahtumassa etsitään kulttuuri- ja taidepalveluiden toteuttajaa maahanmuuttajille ja vieraskielisille keväälle 2025. Toiminta voi olla esimerkiksi työpaja- tai esitystoimintaa.

Uudenmaan liitto - Nylands förbund vahvistaa kulttuurin yhdenvertaista saatavuutta ja lisää alan työllisyyttä Kulttuurimarkkinat-hankkeella, jossa alueen kunnille on annettu 3 000 euroa kulttuuri- ja taidepalveluiden hankintaan tunnistamilleen kulttuurin katvealueille.

Kannustamme tuusulalaisia taiteilijoita tutustumaan myös muiden kuntien ja kaupunkien tarjouspyyntöihin ja tarjoamaan omaa osaamistaan heidän käyttöönsä.

Tuusulan taiteiden yö 11.8.2023 Kalle Särkkä (Ohoi Creative) (104)

Mitä Tuusulan kulttuuripalvelut ostaa?

Kulttuuri- ja taidepalveluita maahanmuuttajille ja vieraskielisille Tuusulassa. Kyseessä voi olla työpajatoiminta, esitystoiminta tai vastaava – ehdota omaa osaamistasi avuksemme! Toiminnan tavoitteena on luoda kulttuurista hyvinvointia maahanmuuttajille sekä edistää heidän kotiutumistaan ja kotoutumistaan Tuusulaan. Toiminnan kohderyhmänä ovat yli 18-vuotiaat aikuiset. Palveluntarjoajan täytyy pystyä toimimaan avaimet käteen -periaatteella tilavarausten ja muiden käytännön asioiden suhteen.

Millä kielellä?

Monikielistä / kieletöntä

Budjetti:

Ostopalvelu 3000 € (y-tunnus)

Tarjouksen jättäminen:

Voit tutustua Uudenmaan kuntien ostoilmoituksiin Kulttuurimarkkinat-tapahtumassa 24.9. Musiikkitalolla Helsingissä tai verkossa 24.9.–6.10.2024: https://uudenmaanliitto.fi/kehittaminen-ja-rahoitus/liiton-hankkeet/uudenmaan-kulttuurimarkkinat/
Tarjoukset tulee jättää 6.10.2024 mennessä.

Lisätietoa

Kulttuurituottaja Jaana Hopeakoski, 040 314 3436, jaana.hopeakoski@tuusula.fi

Kuva: Kalle Särkkä

Takaisin