Kuntalaisten illat pidetään loka- ja marraskuussa – Esitä kunnalle kysymyksiä ja ehdota omia aiheitasi etukäteen!

17.09.2024 klo 12.00

Kuntalaisten iltoja vietetään syksyllä kaikissa Tuusulan kuntakeskuksissa. Kuntalaisten illat ovat asukkaiden ja Tuusulan kunnan yhteisiä tilaisuuksia, joissa käsitellään kunnan ja asukkaiden esiin nostamia ajankohtaisia aiheita. Ehdota aiheita Jokelan kuntalaisiltaan 29.9. mennessä sekä Hyrylän ja Kellokosken kuntalaisiltoihin 27.10. mennessä!

Asukkaat voivat ehdottaa etukäteen illoissa käsiteltäviä aiheita tai esittää kysymyksiä kunnalle vastattavaksi. Kerro aihe-ehdotuksesi tai kysymyksesi Jokelan kuntalaisiltaan 29.9. mennessä sekä Hyrylän ja Kellokosken kuntalaisiltoihin 27.10. mennessä osoitteessa: link.webropol.com/s/aiheetkuntalaisiltoihin2024

Aiheita ja kysymyksiä on mahdollista jättää myös paperisena versiona kunnan kirjastoissa ja TuusInfossa. Pyrimme huomioimaan kaikki annetut aihe-ehdotukset ja esitetyt kysymykset. Emme kuitenkaan pysty takaamaan kaikkien aiheiden tai kysymyksien käsittelyä.

Jos Sinulla on palautetta tiettyyn kunnan palveluun liittyen, voit jättää palautteesi osoitteessa: www.tuusula.fi/annapalautetta

Kuntalaisilloissa käydään läpi kuntalaisille tärkeitä aiheita

Illoissa kuullaan pormestarin ajankohtaiskatsaukset kunnan ja keskusten ajankohtaisista asioista. Lisäksi tilaisuuksissa on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa ajankohtaisten asioiden valmisteluun. Paikalla on pormestarin lisäksi kunnan asiantuntijoita eri vastuualueilta.

Kuntalaisillat järjestetään seuraavasti:

Ke 9.10. kello 18–20 Jokelan kuntalaisilta
Jokelan koulukeskus (koulun ruokala ja peilisali), Jyväkuja 13, 05400 Jokela

Ti 5.11. kello 18–20 Hyrylän kuntalaisilta
Tuusulanjärven kampus (kabinetti Loiske ja katsomoporras Vadelmamäki), Tuusulantie 131, 04310 Tuusula

Ke 6.11. kello 18–20 Kellokosken kuntalaisilta
Kellokosken koulu (kouluravintola Tonkka), Koulutie 7, 04500 Kellokoski

Jokelan kuntalaisillassa 9.10. voit tutustua muun muassa kaavoituksen osalta Länsi-Kolsan, Lepola III:n, Kotikirkon ja Vallunlenkin asemakaavamuutoksiin sekä osallistua Vanhankylän aurinkovoimalan osayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.

Hyrylän kuntalaisillassa 5.11. esitellään muun muassa Rykmentinpuiston keskiosan yleissuunnitelmaa ja Lahelanpelto III:n osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa sekä voit tutustua Mattila II:n ja Rykmentinportti I:n kaavoitukseen.

Asumisen asioissa Jokelan ja Hyrylän kuntalaisilloissa neuvoo Tuusulan kunnan asumisneuvojat Elina Kolehmainen ja Eeva Leppiaho. Asumisneuvonnan pisteelle voi tulla keskustelemaan hyvin matalalla kynnyksellä itseä askarruttavista asioista asumiseen liittyen.

Kellokosken ja muiden kuntalaisiltojen aiheet tarkentuvat lähempänä tilaisuuksien ajankohtia asukkaiden toiveiden pohjalta. Kuntalaisillat ovat avoimia kaikille ja kaikenikäisille tuusulalaisille. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.45. Myös lapset voivat myös osallistua kuntalaisiltoihin. Kaikissa kuntalaisilloissa on lastenhoito.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:
Kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi
Projektityöntekijä Tiia Sunila, 040 314 2962, tiia.sunila@tuusula.fi

Kuntalaisillat syksy 2024

Takaisin