Asukastilaisuus Hyrylän sote-keskuksen suunnittelusta 2.10. Moniolla

20.09.2024 klo 14.30

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle rakentuvan Hyrylän sote-keskuksen suunnittelu etenee. Hankesuunnitelmavaiheen asukastilaisuus järjestetään Tuusulan Moniolla (Pataljoonantie 6, 04300 Tuusula) keskiviikkona 2.10. klo 18-20.

Tilaisuudessa kuullaan hyvinvointialueen ja kunnan alustukset hankkeesta. Lisäksi tilaisuudessa on pienryhmätyöskentelyä eri teemoista ja käydään keskustelua suunnittelun ja toteutuksen etenemisestä.

- Tässä vaiheessa asetetaan hankkeelle tavoitteita ja kuvataan tarpeita. Tarkempia suunnitelmia ei ole vielä laadittuna, kertoo hankesuunnittelua Tuusulan kunnan puolella luotsaava kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen.

-Hyrylään rakentuva sote-keskus tulee palvelemaan kaikkia hyvinvointialueen asukkaita. Toivommekin tilaisuuden kiinnostavan asukkaita kaikista Keusote-kunnista. Toivottavasti tapaamme tilaisuudessa iältään, tarpeiltaan ja toimintakyvyltään monenlaisia asukkaita, korostaa tila- ja tukipalvelujohtaja Taneli Kalliokoski.

-Haluamme asukkaat mukaan hankkeeseen jo näin suunnittelun alkuvaiheessa. Valmistelun edetessä tulemme tarjoamaan asukkaille ja yhteisöille myös muita osallistumisen mahdollisuuksia, kertoo kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

-Tilaisuudessa suunnitellaan myös Tuusulan kunnan käyttöön tulevia yhteiskäyttö- ja yhteisötiloja, joten toivomme paikalle myös näiden tilojen käytöstä kiinnostuneita asukkaita, yhdistyksiä ja yhteisöjä, jatkaa yhteisömanageri Katja Repo.

Tilaisuus on avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä ennakkoilmoittautumista. Kahvituksen järjestämisen ja mahdollisten erityistarpeiden huomioimiseksi on kuitenkin mahdollista ilmoittaa osallistumisestaan osoitteeseen Tuusulan sote-keskus asukas- ja yleisötilaisuus (lyyti.fi)

Lisätiedot tilaisuudesta:

Takaisin