Skidiviikon esityksiin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 8.10. klo 9

03.10.2024

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävää lastenkulttuuriviikkoa vietetään 4.–10.11. Viikon aikana on tarjolla runsaasti erilaisia esityksiä ympäri kuntaa. Skidiviikot ovat osa varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatussuunnitelma Taika Kultsua.

Tuusulalaisia lapsiperheitä hellitään marraskuun alussa runsaalla kulttuuritarjonnalla, kun Skidiviikko käynnistyy kunnassa. Kaikkiin viikon esityksiin on vapaa pääsy, ainoastaan ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Tuusulan kulttuuripalveluiden järjestämä lastenkulttuuriviikko tuo helposti saavutettavia esityksiä kuntakeskuksiin lähelle lapsiperheitä ja päiväkoteja.

Tulevassa tapahtumassa on monipuolinen kattaus esittävän taiteen eri muotoja. Ohjelmistosta löytyy tanssiteatteria, klovneriaa, musiikkiesityksiä, sirkusta ja taikatemppuja.

 

Ohjelmiston makupaloja

Keskiviikkona 6.11. perheiden on mahdollista nähdä hieman harvinaisemmin esitettyä esineteatteria Jokela-salissa kun Aura of Pupetsin Outi Sippolan esiintyy R-esityksellään. Esityksessä pohditaan voiko mummon perintöposliinilla tehdä sirkustempun ja miten toimia, kun lattia on laavaa?

Lauantaina 9.11. Skidiviikoilla vietetään lasten lauantaita. Musiikillinen maalaustyöpaja Wilhelmiinan soiva sivellin tarjoaa inspiroitumista luonnosta ja musiikista Jokela-salissa. Kulttuuritalo Monion Riihi-salissa pääsee puolestaan nauttimaan Rafla-sirkusesityksestä. Raflassa kaikki ei aina mene niin kuin pitää, mutta ilo ja riemu on aina taattu.

 

Tutustu viikon ohjelmistoon ja varaa paikkasi esityksiin: tuusula.fi/skidiviikko

Lisätietoja: kulttuurituottaja Lotta Mikkonen, 040 314 3437, lotta.mikkonen@tuusula.fi

 

Takaisin