Tuusulan kunta hakee kansliapäällikköä

15.10.2024 klo 16.25

Tuusulan kunta hakee kansliapäällikköä 21.10.–18.11.2024 toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Kunnanhallitus päätti viran auki julistamisesta 14.10.2024.

− Tuusula on elinvoimainen kunta. Väestömäärämme on kasvanut vahvasti viime vuosina. Myös yritystonttimme käyvät kaupaksi, ja uudet yritysalueet, kuten Focus lentokentän tuntumassa, tuovat lisää tarjontaa tulevina vuosina. Kansliapäällikkö pääsee rakentamaan voimakkaasti uudistuvaa kuntaa yhdessä kanssamme, pormestari Kalle Ikkelä kertoo.  

Kansliapäällikkö johtaa ja kehittää kuntaa tiiviissä yhteistyössä kunnan johtoryhmän, pormestarin ja muiden luottamushenkilöiden kanssa. Hän vetää kunnan johtoryhmää toimialuejohtajien sekä kunnan johdon lähijohtajana. Hän varmistaa strategiassa asetettujen tavoitteiden saavuttamisen ja keskeisten asioiden laadukkaan valmistelun ja toimeenpanon. Kansliapäällikkö edustaa kuntaa useissa ylikunnallisissa foorumeissa ja tekee läheistä yhteistyötä eri sidosryhmien edustajien kanssa. Virantoimitus alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan.   

Tehtävään etsitään itsensä ja organisaation kehittämiseen panostavaa ammattijohtajaa, jolla on näyttöä ylemmän tason strategisesta johtamisesta. Kansliapäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Hakijan eduksi katsotaan monipuolinen kunta-alan tuntemus, hyvät johtamis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä viestintä- ja esiintymistaidot myös englannin kielellä.  

Virkaan voi jättää myös suostumuksensa hakuajan jälkeen kahden päivän kuluessa. 

Tehtävän tarkemmat tiedot ja hakuohjeet julkaistaan hakuajan alkaessa osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat   

 

Lisätiedot: 

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001   

Talousjohtaja, vs. henkilöstöjohtaja Kari Ora, 040 314 3062, kari.ora@tuusula.fi  

Takaisin