Tule tutustumiskierrokselle uuteen Peltokaaren päiväkotiin!

17.10.2024 klo 10.00

Jokelassa syksyllä toimintansa aloittanutta päiväkotia esitellään tutustumiskierroksilla maanantaina 4.11. klo 16.30‒18.00. Iltapäivän aikana järjestetään kolme sisällöltään samanlaista kierrosta, joilla päiväkodin henkilökunta esittelee uusia tiloja ja kertoo talon toiminnasta.

Ensimmäinen kierros käynnistyy klo 16.30, toinen klo 17.00 ja kolmas klo 17.30. Kierroksen pituus on noin 20 minuuttia. Voit ilmoittautua haluamallesi kierrokselle valitsemalla sopivan alla olevista ilmoittautumislinkeistä. Yhdelle kierrokselle mahtuu 30 osallistujaa (osallistujat jaetaan kierroksen alussa kahteen ryhmään). Kierroksen jälkeen kahvitarjoilu.

Jokelan päiväkoti sijaitsee osoitteessa Lillynkuja 2, 05400 Jokela.
Google Maps -linkki kohteen sijaintiin (avautuu uuteen ikkunaan)

Ilmoittautumislinkki klo 16.30 alkavalle kierrokselle (avautuu uuteen ikkunaan)

Ilmoittautumislinkki klo 17.00 alkavalle kierrokselle (avautuu uuteen ikkunaan)

Ilmoittautumislinkki klo 17.30 alkavalle kierrokselle (avautuu uuteen ikkunaan)

Peltokaaren päiväkoti täydentää Jokelan alueen varhaiskasvatuksen tarjontaa. Päiväkoti rakennettiin kuusiryhmäisenä, ja sieltä löytyy tilat laskennallisesti 126 päiväkotilapselle. 

Päiväkodin rakentaminen on osa Tuusulan mittavaa palveluverkkouudistusta, jonka tavoitteena on toteuttaa terveellisiä ja turvallisia tiloja kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Uudet tilat muuntautuvat myös asukkaiden harrastamisen ja kohtaamisten paikoiksi. Peltokaaren päiväkodin tiloja voivat käyttää esimerkiksi varhaiskasvatus, esiopetus, kirjasto- ja nuorisopalvelut, kansalaisopisto, seurat ja yhdistykset.

14082024 Peltokaaren päiväkoti Timo Nurmi (4)

Takaisin