Tuusula kartoittaa asukkaiden ja yritysten näkemyksiä kyselyillä ‒ vastaa ja vaikuta!

17.10.2024 klo 13.00

Sekä asukkaille että yrityksille suunnattujen kyselyjen vastausaika on parhaillaan. Vastaukset ovat arvokasta tietoa kunnan toimintojen kehittämisessä.

Tuusulan kunta kartoittaa lähiviikkoina asukkaiden tyytyväisyyttä ja näkemyksiä kunnasta ja palveluista asukasviihtyvyyden lisäämiseksi.

Kyselyyn vastataan täysin anonyymisti, ja jokainen vastaus on tärkeä. Vastaajien kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista lahjakorttia Krapin palveluihin. Vastaamiseen menee noin 5‒7 minuuttia. Viimeinen vastauspäivä on sunnuntai 3.11.

- Toteutimme vastaavan kyselyn syksyllä 2023, ja odotamme mielenkiinnolla miten tulokset ovat kehittyneet viime vuodesta. Kunnan strategiassa ja kehittämisessä korostuu asukaslähtöisyys, ja vastaukset tarjoavat meille arvokasta tietoa tuusulalaisten asukaskokemuksesta ja -viihtyvyydestä, kertoo kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

- Toivon, että kyselyyn vastataan aktiivisesti ja saamme laajan ja edustavan otoksen vastauksia monen ikäisiltä ja eri puolilla kuntaa asuvilta tuusulalaisilta. Kiitos jo etukäteen vastauksista, jatkaa Hagman.

Linkki asukaskyselylomakkeeseen (avautuu uuteen välilehteen)

Yritysten tyytyväisyyttä, tarpeita ja toiveita tutkitaan yrityselinvoimatutkimuksella

Asukkaille suunnatun kyselyn lisäksi Tuusulan kunta lähestyy alueella toimivia yrityksiä yrityselinvoimatutkimuksella.

- Haluamme kartoittaa yritysten tyytyväisyyttä sekä tarpeita ja toiveita, joita toteuttamalla Tuusula voi osaltaan tukea paremmin yritysten kasvua ja menestystä, kertoo elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

- Vuonna 2023 toteutettu edellinen yrityselinvoimatutkimus kertoi meille, että tulevaisuuden tarpeet painottuvat ennen kaikkea työvoiman saatavuuteen ja joukkoliikenteen kehittämiseen, jatkaa Salo.

Kyselyyn vastataan anonyymisti, ja jokainen vastaus on tärkeä. Myös tämän kyselyn viimeinen vastauspäivä on sunnuntai 3.11.

Linkki yrityskyselylomakkeeseen (avautuu uuteen välilehteen)

Sekä asukas- että yrityselinvoimatutkimuksen toteuttaa Innolink Research Oy Tuusulan kunnan toimeksiannosta.

Teknisissä vastaamiseen liittyvissä asioissa voi ottaa sähköpostilla yhteyttä Innolink Research Oy:n tutkimuskoordinaattoriin osoitteeseen wilhelm.noth@innolink.fi.

Lisätiedot:

Tuusulan kunta
asukastutkimus: kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi
yrityselinvoimatutkimus: elinvoimajohtaja Kristiina Salo, kristiina.salo@tuusula.fi

Innolink
Wilhelm Noth, tutkimus- ja avainasiakaskoordinaattori, 050 575 5934, wilhelm.noth@innolink.fi

Takaisin