Tuusulan rakennusvalvonta ja Tuusulan Vesi kysyvät asiakkaiden kokemuksia palveluidensa laadusta

17.10.2024 klo 13.15

Tuusulan rakennusvalvonta ja Tuusulan Vesi kysyvät asiakkaidensa kokemuksia tuottamiensa palveluiden laadusta. Kutsu osallistua kyselyyn on lähetetty vuoden 2022 ja kesäkuun 2024 välillä myönnettyjen rakennus- ja toimenpidelupien perusteella rakennusvalvonnan asiakkaille.

Rakennusvalvonta seuraa ja kehittää palveluidensa laatua säännöllisesti toteutettavien asiakaskyselyiden kautta. Viimeiseksi asiakaskysely tehtiin loppuvuodesta 2021. Tällä kertaa myös Tuusulan Vesi halusi osana palvelukyselyä kuulla kokemuksia palveluidensa laadusta ja toiminnastaan rakennuslupa-asiakkaan silmin.

− Meille on tärkeää saada säännöllistä palautetta asioinnin asiakaskokemuksesta koko lupaprosessin ajalta, jotta pystymme kehittämään asiakkaiden saamaa palvelua, sanoo johtava rakennustarkastaja Johanna Aho.

− Saadulla asiakaspalautteella on tärkeä merkitys toiminnan ja asiakaspalvelun kehittämisen tukena, kertoo Tuusulan Veden johtaja Jukka Sahlakari.

− Tuusulan Vedellä on myös ajatuksena toteuttaa laajempi, pääosan vesilaitoksen asiakkaista tavoittava palvelukysely. Tällä rakennusvalvonnan kanssa toteutettavalla rakennuslupa-asiakkaille suunnatulla kyselyllä saadaan kuitenkin jo ensituntumaa toimintamme laadusta, jatkaa Sahlakari.

Tuusulassa myönnettiin viime vuonna 179 rakennus- ja toimenpidelupaa ja vuonna 2022 346 rakennus- ja toimenpidelupaa. Kuluvan vuoden osalta myönnettyjä rakennus- ja toimenpidelupia oli elokuun loppuun mennessä 155.

− Tuusulan kunnan tavoitteena on löytää kyselyn avulla rakennusvalvonnan ja Tuusulan Veden palveluiden mahdolliset kipupisteet, taustoittaa kasvun ja ympäristön kehittämispäällikkö Suvi Kaski.

Palvelukyselyn vastausaika on 17.10.-3.11.2024.

 

Lisätietoja

Johanna Aho, johtava rakennustarkastaja, 040 314 3592, johanna.aho@tuusula.fi

Jukka Sahlakari, Tuusulan vesihuoltoliikelaitoksen johtaja, 040 314 3563, jukka.sahlakari@tuusula.fi

Suvi Kaski, kehittämispäällikkö, Kasvu ja ympäristö, 040 314 3503, suvi.kaski@tuusula.fi

Takaisin