Jäivätkö Tuusulanjärven kampuksen tutustumiskierrokset väliin? Uusi mahdollisuus tarjolla 7.11. myyjäistapahtuman yhteydessä!

24.10.2024 klo 09.00

Tuusulanjärven kampuksen avajaisviikon tutustumiskierrokset kiinnostivat asukkaita, ja uusiakin toivottiin järjestettävän. Tarjoamme torstaina 7.11. kello 17.30 kaksi uutta tutustumismahdollisuutta myyjäisten yhteydessä. Ilmoittaudu ennakkoon kierrokselle 6.11. mennessä.

Lokakuun alussa vietetty Tuusulanjärven kampuksen avajaisviikko oli yhtä juhlaa. Päiväkodin lapset ja koulujen oppilaat perheineen pääsivät osallistumaan yhteisiin tapahtumiin, ja asukkailla oli mahdollisuus tutustua valmistuneisiin tiloihin tutustumiskierrosten merkeissä. Suosittuja kierroksia toivottiin järjestettävän lisää.

Torstaina 7.11. kello 18 lähtien kampuksella vietetään myyjäisiä, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Myyjäisten järjestelyistä vastaavat vanhempainyhdistykset ja vanhemmat.

Tutustumiskierrokset käynnistyvät kello 17.30 

Ennen myyjäisiä on mahdollisuus osallistua kello 17.30 käynnistyville tutustumiskierroksille, joissa pääsee vilkaisemaan vetäjän johdatuksella kampuksen monipuolisiin tiloihin. Samanaikaisia kierroksia on tiedossa kaksi, ja molemmissa on tilaa 20 osallistujalle.

Kierrosten jälkeen on tarjolla opastusta kampuksen yhteiskäyttötiloista ja niiden varaamisesta sekä mahdollisuus tutustua myyjäisten tarjontaan. 

Ilmoittaudu ennakkoon tutustumiskierroksille 6.11. mennessä:
https://www.lyyti.in/Tutustumiskierrokset_07112024

Lisätiedot myyjäisistä ja tutustumiskierroksista:
Rehtori Katja Lilas, Tuusulanjärven koulu, katja.lilas@tuusula.fi, 040 314 2227

Takaisin